maanantai 15. marraskuuta 2010

Joululehtiä etsimässä

Tässä taannoin olin sisareni kanssa Vaasassa kirpparireissulla. Päätin, että katsastan huikean ison kirpputorin hyllyistä etenkin joululehtiä. Siskollekin huikkasin, että pitää silmänsä auki, jos lehtiä notkuu hyllyissä. Kolmen tunnin kiertelyn jälkeen siskon kanssa treffasimme. Siskoni katsoi huuli pyöreänä ostoskoriani, joka pursusi joululehtiä. Siskoa nauratti, sillä hän ei ollut löytänyt ensimmäistäkään. Kertoi, että ainut jouluun liittyvä matkan varrella oli  ollut "Joulua pakoon"-niminen kirja: ))) Ei ehkä ihan sitä, mitä minä etsin:/

Tässä osa noista ihanista lehdistä - osa ihan uusia, osa vuoden, parin takaa. Millään en raaskisi noita lehtiä alkuperäisellä hinnalla ostaa. Ihanaa, että on mahdollisuus hankkia ne huokeamminkin! Ihmiset näyttävät pitävän joululehtensä hyvässä kunnossa! Näissä ei hirveästi ole väliä silläkään, miltä vuodelta lehdet ovat peräisin.
Ruotsinkielinen Julmagasinet-lehti ja vielä aivan uusi. Vaikka teksti on ruotsiksi, niin kuvat kertovat silti enemmän kuin tuhat sanaa.


Tässä aivan upouusi taika lehti tältä vuodelta. Aikaisemmat lehdet ovat olleet myönteisiä yllätyksiä, mutta tämänvuotinen lehti ei kovin kummoista tarjonnut:(


Tässäkin uusi lehti. Välissä oli iso arkillinen kauniita pakettikortteja. Ihan kiva lehti selailla.


Tässä myös  ruotsinkielinen Julmagasinet-pläjäys, taitaa olla vuodelta 2009. Aika paljon reseptejä ja neulontaoheita mukana.Maalaisunelma on edeltäjiinsä nähden hieman eri tyylinen. Se tarjoaa kauniita sisustuksia, ei niinkään askerteluideoita.

Kiva noita lehtiä on selailla. Aivan upeita kattauksia ja koristeluita ihmisten joulukodeissa. En tiedä sitten, kuinka todenperäisiä ovat.

Seuraavalla kerralla lisää lehtien sisällöistä.