tiistai 11. joulukuuta 2012

Joulukortteja lähettämässä

"Joulukortin lähetin sulle,
sillä sinä olet tärkeä mulle.
Tahdoin iloa toivottaa,
vaikk´en vielä osaa kirjoittaa..."

-Maija Baric-


Tuossa yksi laulunvärssy Maija Baricin  joululaulutuotannosta.ja siitä sujuvasti aasinsiltaa eteenpäin: On taas  aika kirjoitella ystäville joulukortteja! Postikorttien tulisi olla postipojan laatikossa viimeistään 13.12, jotta ne saa lähetettyä huokeampaan hintaan.

Minulla on vuosikymmeniä jo ollut perinteenä tehtailla joulukortit ihan itse. Siinä samalla on kiva virittäytyä joulutunnelmaan...Vaan aika aikaansa kutakin -vuosi sitten tein päätöksen luopua tästä ihanasta perinteestä. Aikaa ei ole jouluihmiselläkään loputtomiin joulun alla...

Tänä vuonna olen kunnostautunut olemalla harvinaisen nopea! Osa ystävistäni sai jo marraskuun viimeisenä päivänä pienen pienen joulukalenterikortin. Toivottavasti heillä  on löytynyt intoa aukoa luukkuja:))

Loput kortit tehtailin edellisellä viikolla. Pieni runonpoikanen joka korttiin ja osoitteita selvittelemään. Muutama osoite oli taas vuoden jälkeen hakusassa, mutta löytyi ne siltikin!


Postimerkkiarkinkin olin ostanut jo aikapäiviä sitten.Tämänvuotisen  60 centin Joulukuusi-joulupostimerkin  muoto oli mieluinen. Merkit oli hauskasti myös sommiteltu arkille kolmion muotoon niin, että sivujen taitos piti kolmion pystyssä.  Postin sivuilla merkkiä mainostettiin hauskasti:"Kurkota kuuseen!":) Postimerkin on suunnitellut Nina Rintala.
Muutama joulukortti matkasi tänäkin vuonna ulkomaille saakka Norjaan, Iso-Britanniaan, Amerikkaan...

 

 
Sitten valmiit joulutervehdykset postin punaiseen postituskuoreen...Postipoika hoitaa loput, helppoa!