perjantai 19. marraskuuta 2010

Erämaahan eksyin kerran...


Tänään taas töiden jälkeen ihan pikainen piipahdus  pienelle kirpparille, jossa en ole käynyt pitkiin aikoin. Siellä oli somistettu kokonainen huone täyteen jouluista tavaraa, mutta mikään ei oikein kolahtanut. Kiva niitä  silti oli katsella. No, mukaan tarttui sulonen servettiteline kuitenkin.  Aina jotain... Tontut siinä kantelivat jouluruu`ista notkuvia tarjottimia. Väkisinkin tulvahtaa mieleen ikivanha joulurenkutus "jouluruokaa tarjoo kunnon vää-ki..." Millaisethan servetit tuohon hankkisi?

                                               

Ja sitten - kuin keidas keskellä erämaata! Kun olin menossa jo kohti kassaa, silmäni nauliutuivat
kassan vieressä olevaan hyllyyn. KAMELEITA! Jee, ilmeisesti joku on  joskus tuonut eteläntuliaisinaan puusta veistettyjä kameleita...Niitä oli myynnissä useampia,yhdellä oli jalkakin jo teipattuna. Minä valkkasin hyllystä kolme hyväkuntoista yksilöä. Ei kiitos mitään nilkuttavia näin tärkeälle matkalle. Ihanan yksilöllisen näköisiä jokainen!

                                     

Aika ylväitä nuo kamelit. Keinuvat laivat... Ja kaiken huipuksi taaimmaisena hyllyssä kyyhötti pikkuinen aasi! Tässä vaiheessa taas jo lähes hyperventiloin:/ Sopivat seimeeni oikein hienosti.

                                       

Tässä aasissa on jotain kamalan nöyrää...Juhta sanana on mielestäni oikein kuvaava. Tuskin Joosef olisi Marialle oikuttelevaa aasia halunnutkaan :)

Alan uskoa vähitellen siihen, että ihan oikeasti saan vielä tämän seimiprojektini etenemään. Paimenet ja tietäjät, vaviskaa, sillä täältä tullaan!