sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Mitä lahjaksi hänelle, jolla on jo lähes kaikkea?

Tänään hetki ideointia. Mitä voi hankkia lahjaksi hänelle, joka on jo lähes kaikkea?  Etenkin näin korona-aikana en itse halua ainakaan uhrata hyvinvointiani kauppakierroksille pakollista enempää. Oikeastaan olen jo nonen vuoden ajan klikkaillut  suurimman osan lahjoistani netin kautta. Tänä vuonna olin ajoissa ja omat lahjat on jo hankittuina ja jopa sievästi pakattuina. 

Mutta nyt lahjavinkkejä, joihin voisin itse innostua näin viime metreillä, jos asia olisi ajankohtainern...Ja nioin, nämä eivät ole mainoislinkkejä, vaan omaa nettiselailua!

Siskontytön jumiintuneisiin opiskelijanhartijoihin voisin hankkia hierontarobotin. Hinta ei ole kovin suolainen ja tällaista hän ei taatusti osaisi odottaa...Robotti toimii pattereilla ja se liikkuu hitaasti selkää ja niskaa pitkin  pyörillään hieroen. Robotti ei utoa pois erityisten sensoriensa vuoksi. Kun hieronta on valmis, voit nousta istumaan ja robotti kapuaa olkapäällesi, josta voit ottaa sen itse pois. 

Kaikille historiaa rakastaville kirjanystäville hankkisin kaksi kirjaa, jotka voi kätevästi tilata netistä ilman postikulkuja. Kirjat pohjautuvat todenperäisiin asioihin Isovihan ajalta. minulle ne molemmat olivat oikeita lukuelämyksiä. lankomiehen ilahduttaisin sienitalolla, hän kun tykkää puuhastella kaikkea erikoista. Olisipa kiva kokeilla itse kasvattaa sieniä...osterivinokkaita kotona kasvattaen! Pakkauksessa mukana olevat olkipeppetit ja sienirihmasto sekoitetaankasvatuspussissa ja kaadetaan niiden päälle vettä. Pussin annetaan olla sienitalon sisällä suljettuna. Kolmisen viikon päästä sinten kasvu on jo silmin nähtävissä. 

Teini-ikäistä kummiopoikaa voisi ihastuttaa pieni ja punainen jääkaappi limuille. Ja mikä parasta, tuotetta voi käyttää myös päinvastaisesti lämmönsäilöjänä esimerkiksi leivonnaisille. 
LÄmpöasetuksen vaihtaminen onnistuu kivuttomasti nappia painamalla. Minijääkaappiin mahtu liikuttavat  kuusi cokistölkkiä. laitetta voi käyttää bnin autossa kuin veneessäkin, koska sitä voi käyttää sekä sähköpistorasiassa että tupakansytyttimellä. , ohjelmoitavalla 

Ekaluokkalaisia kaksosia haluaisin ihastuttaa pienellä robotilla. Koulussakin ohjelmointia on nykyään eka luokasta alkaen, joten villi veikkaus, että lapset tykkäisivät tästä. Robotti toimii paristoilla ja sille voi itsekin tehdä erilaisia ratoja, joita pitkin se on ohjelmoitavissa kulkemaan. 

Siinäpä noita ideoita jo olikin - intoa joulunalusaikaan ja koitetaan pysyä terveinä!