tiistai 14. joulukuuta 2010

Kiireellä mutta ajoissa!

Vähän jo paniikkin pukkasi, kun muistin eilisiltana, että joulukortit oli kyllä jo tehtynä, mutta tekstit ja osoitteet puuttuivat. Muutenkin oli kiire ilta, mutta ei auttanut muuta kuin pakon edessä ryhtyä hommiin - olihan  joulupostimerkit jo ostettu halvemman taksan mukaan...

Tänä vuonna itsetehdyt korttini eivät olleet mitkään esteettiset pläjäykset, mutta olkoon menneeksi; kukapa sitä täydellisyyteen jaksaisi pyrkiä. Ajatus ja ystävien muistaminen, se lienee itse tarkoitus! Jos ei muuta syytä olla tyytyväinen, niin enpähän ainakaan ostanut mitään materiaalia, vaan keräilin kaappien kätköistä vanhoja kartonkeja sun muuta; )

 Kolme viimeistä joulutervehdystä piti suunnata eri puolille maailmaa. Olin sen verran uuvahtanut  jo siinä vaiheessa, että menin hieman riman alta ja napsaisin Google kääntäjän päälle. Suolsin tekstiä kuin ruuneberi konsanaan ja vasta lopuksi tarkistelin kirjoitusta ihmismäisempään muotoon... Sujuikin tosi sukkelasti noin! Ja iltayhdeltätoista olin valmis! Aamulla töihin mennessä kurvasin postilaatikon kautta ja sielläpä ovat nyt jo matkalla!