torstai 29. marraskuuta 2012

Vuoden Lucia 2012


Jag hälsar er alla... (Lucias vers)

"Jag hälsar er alla som förr mången gång
med ljus i min krona och stämningsfull sång
Jag kommer när mörkast det är här i Norden
och allt synes dött och förfruset på jorden


Lucia symbolen för ljuset vill vara,
hon kommer kommer
hon lysa vill och allt göra väl..."


On hienoa huomata, että   valtakunnan  Lucia  vuonna 2012 valittiin kotikylästäni!Tämänvuotisessa Folkhälsanin järjestämässä  äänestyksessä oli muuten tänä vuonna peräti kaksi kokkolalaista tyttöä äänestyksessä mukana!

Luciaksi valitulla Julialla on aikaisempaakin kokemusta Lucian tehtävistä, valittiinhan hänet jo vuonna 2010 Kokkolan Luciaksi. Niin, ja itse muistan, kuinka samainen tyttö hoiti Lucian töitä jo kyläkoulussamme alakouluaikoina.Meidän ruotsinkielisessä koulussa kun se on jokavuotinen traditio. Joulujuhlassa sitten esiintyivät koko koulun iloksi...niin Lucia kuin kynttiläkruunun perässä tuleva luciakulkuekin ...kaunista!














(Kuva lainattu Folkhälsanin kotisivuilta!)

Tämänvuotisella Lucialla on vahva musiikkitausta, hän laulaa ja soittaa useampaa instrumenttia. Ihmekös tuo, kun hänen vanhempansakin ovat ammattimuusikoita:) Eli laulava Lucia on ilonamme ja valonamme tänä vuonna!

Lucialle joulukuu tulee olemaan kiireistä aikaa. Etukäteen tiedossa on kuulemma jo noin 70 esiintymistä...

Alla olevasta linkistä pääset katsomaan ja kuuntelemaan täysin kaksikielisen Julian haastattelun ja laulunpätkän, tosin tässä  tapauksessa tietysti på svenska...

http://areena.yle.fi/tv/1735485

Onnea Julialle kuten koko perheellekin!