maanantai 26. marraskuuta 2012

Pienen pieni joulupuoti:)

Vaikkei tämä mikään myyntipalsta olekaan, niin näin joulun alla kuuluu asiaan tehdä hyviä tekoja,  eikös niin!

Tuttavani ja kollegani (Se Pehtooritonttujen "äiti") on tehnyt muuttoa omakotitalosta pienempään asuntoon syksyn mittaan. Kuten aika usein käy, ei pienempään asuntoon mahdukaan kaikki kampe mukaan. On karsittava...

Muutto on nyt aika onnellisesti ohitse, mutta tuttavani  tuskailee vielä  muutamien tavaroidensa kanssa -niille pitäisi löytyä uusi,  hyvä koti! Minä leikin nyt joulutonttua, joka haluaa tavaroillekin ihmisarvoisen joulun:)))

Eli myynnissä olisi kolme tavaraa.... Luulin, etten saa tähän hätään kuvaa kakkoskohteesta lainkaan, mutta löytyipä arkistoistani yksi tonttujoukkokuva, jossa tuo kohde komeilee pikkasen...Vähän saa siitä kai esimakua...

Homma etenee niin, että jos kiinnostutjostain kapineesta, ilmoita sähköpostiosoitteesi  joko viestikenttään tai minun sähköpostiini (kiviminna@gmail.com).  Laitan sinulle paluupostina ystäväni kännykkänumeron, josta pääset tekemään suoraan kauppaa!

HUOM! Kaikissa myyntikohteissa VAIN NOUTO Kokkolasta!


1. Myyntiin sekä kuvan ASTIAHYLLY että siinä olevat kaikki kuvan TAVARAT!

Hyvin jouluun sopiva setti - tai ystävänpäivään -tai ihan mihin vaan! eikös!
Astiat ovat 34 vuotta vanhat, mutta niitä ei ole koskaan käytetty!

Hinta tälle ihanuudelle 150 euroa!


2. Tästä toisesta kohteesta löysin kuvan Pehtooritontut-sivulta. Sänkyä näkyy siis tonttujen lomasta pikkasen:) Tuttavallani ei ollut tarkempaa kuvaa tällä hetkellä saatavilla.

 Kyseessä on about vähän yli 100 vuotta vanha SIVUSTAVEDETTÄVÄ SÄNKY!
Sänky on tummaksi petsattu.
Mukaan kuuluu poppanapatja sekä 2 tyynyä.
Hinta 350 euroa!
3. KEINUTUOLI
Väri ruskea, keinuu tasaisesti...

Tarkempia tietoja -mittoja ym. kaikista kohteista  puhelimitse ystävältäni!

Toivotaan,että saadaan aikaiseksi hyviä kauppoja jouluisella mielellä:) Poistan tuotekuvat ja -tiedot, jos tavara on mennyt kaupaksi -niin kauan voipi ottaa yhteyttä, kun kuva  on näkyvissä!