maanantai 26. joulukuuta 2016

Hyvää Tapaninpäivää!

Tällä kertaa joulunajan kuvani tulee Kokkolan kaupunginkirkosta. Olin siellä nuorimmaiseni kanssa aattopäivänä Jul-Crosspoint-tapahtumassa. Poika kun on rippikoulussa ja joulunaikana tuli käydä jossain kirkon tapahtumassa. Valitsimme tämän. Se oli hyvä valinta. Kirkko oli lähestulkoon täynnä. Suurin osa oli pikkulapsiperheitä.Tapahtumassa esitettiin lauluja sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi. Rautalankabändi ja esilaulajat saivat musiikin kuulostamaan kauniilta. Lisäksi melko vieraiden laulujen sanat heijastettiin tykillä hyvin esiin. Varsinainen puheosuus oli ruotsiksi, mutta silloinkin raamatunkohdat oli tulkattu suomeksi näytölle. Pidin selkeydestä.


Kokkolan kaupunkikirkko ei ole kotikirkkoni, se on uudehko ja ei-perinteisen kirkon näköinen. Silti pidin sen joulusomistuksesta.


 Minulla on vielä viikko lomaa ennen kuin koulu alkaa. Ajatus on, että kiireisen joulunalusajan jälkeen en aio tehdä mitään pakollista. Lueskelen hyviä kirjoja, ulkoilen, teen asioita joita huvittaa:) Eikö kuulostakin kivalta?

Hyvää joulunaikaa sinulle, lukijani!