sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kimallusta kuuseen

Joulun lähestymisen huomaa selvästi kaupoissa. Keksipakettikasojen ja säilykepurkkien tieltä on raivattu vapaata tilaa saapuville suklaarasioille ja joulukalentereille. Huomaan vuosi toisensa perään kierteleväni näitä suklaakasoja pienen lapsen innolla. Minun ei tee mieli ostaa niitä, koska en edes olen kovin kummoinen suklaan ystävä. Sen sijaan rakastan kauniiden suklaarasioiden katselua:) Itse asiassa olisi hauskaa vaikka valokuvata erilaisia kauniita suklaarasioita...

Joulun lähestymisen huomaa myös kirppareilla. Ihmiset näköjään haluavat epätoivoisesti päästä eroon vanhoista joulukoristeista ja hankkia uusia niiden tilalle. Kirppispöydät notkuvatkin sitten kaikenlaista joulukamaa...Pari viikkoa takaperin kierreltiin pojan kanssa kirpparilla ja törmättiin eräässä pöydässä suloisiin joulukuusenkoristeisiin. Ei sillä, että mitään olisimme tarvineet, mutta koska koristeet maksoivat vain 20 senttiä kappale, niin tuli ostettua:)


Koristeita oli enemmänkin kuin mitä kuvissa näkyy. Kaikki samaa "bling bling"-sarjaa:) Aivan kuin pikku tyttö olisi löytänyt kimallekiiltokuvia, kun nämä näin:)

Nyt jo näen sieluni silmin, kuinka koristelen pihakuusemme näillä:)))