sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Jouluverhot

Voiko uudet jouluverhot ollakin tänä jouluna Vallilan kuosia "Muisto."Kerrassaan upean kaunis maalaismaisema. Tuntu, kuin voisin hypähtää tuonne puutalojen sekaan ja olla kuin lapsuuskotonani.

Tästä tulee aivan mieleen vanhojen joulukorttien maalaismaisemat - ja ihana oma mummolakin. Moni on muuten tehnyt tästä verhokankaasta valotaulunkin.Sopii erittäin hyvin!

Paitsi että...nyt kun olisin tätä kangasta tilannut, niin se on tietystikin loppuunmyyty. Voi kuinka harmi. Kuosia tosin löytyy ainakin nettikaupoista vielä sinisävyisenä, mutta jostain syystä se ei minun mielestäni oli yhtä ihana. Omaan lapsuusmaisemaani kuului nimen omaan punaiset maalaistalot...En vielä luovuta - ehkä kirpparilla tulee vielä joskus tätä kuosia vastaan juuri punaisena...

Tänä jouluna taidan säästää ja ripustankin kaappien kätköistä   Vallilan  verhot, joissa on  lumihuurteisia koivuja...Pidän niistä todella paljon. Kuosin nimi on muistaakseni "Koivikko. " Sitäkään ei enää näytä olevan myynnissä. Tästä alkaa ensimmäinen adventtini!