maanantai 20. lokakuuta 2014

Edullinen lahjavinkki

Olen niin iloissani omista ekoista lahjahankinnoistani, että haluan jakaa linkin muillekin!
Vielä ennättää reippaan parin päivän ajan toteuttamaan edullisesti kivan joululahjan! Tämä ei ole maksettu mainos, vaan ihan oma  tyytyväisyys puhuu puolestaan .

Oma lahjabudjettini on tänä jouluna tavallista tiukempi. Joulun jälkeen on luvassa isohko reissu, johon tänä vuonna perheen kanssa panostamme. Silti läheisiä haluaa jotenkin muistaa!

Kyseessä on canvas-taulut, joissa löytyi googlailemalla kiva tarjous.

Itseasiassa tilasin jo elokuussa yhden taulun. Se oli eri firmasta, mutta silloin reippaassa tarjouksessa sielläkin. En enää muista mistä firmasta tilaus silloin  oli. Joka tapauksessa postipoika toi silloin tilauksen kotipihaani asti ilman erillisiä postimaksuja.

Appivanhemmat tulevat saamaan  seinänsä somistukseksi  todella ison ja näyttävän  taulun, jonka kuvasin kauniina elokuisena iltapäivänä  valkealla laiturilla heidän kultahääpäivänään  meren rannalla. Morsiamella oli alkuperäistä hääkimppua jäljittelevä kukkakimppu käsissä ja yli 80-vuotias pariskunta hymyili kuvassa niin onnellisena...


Tuosta ensimmäisestä tilauksesta hurmaantuneena oivalsin, että voisin muitakin muistaa tauluilla.
Intouduin tilaamaan kaikkiaan 5 canvas-taulua (joista tosin 2 löytää joulun jälkeen paikkansa omilla seinilläni...).

Vanhempani  (ja minun  oma perheeni) saavat lahjaksi taulun, jossa kaksi poikaani on kuvattua syyskuussa, kun  vehreä omenapuu taustalla oli täynnä meheviä omenia. Kuvanottopäivänä vietimme vanhemman poikani valmistujaisjuhlaa.  Työn ja tuskan sekä tuhannen mairittelun jälkeen sai pojat poseeraamaan äidilleen. Räiskin reilut  paikymmentä kuvaa. Suurin osa otoksista on tosi onnistuneita, mitä nyt jokusessa 12-vuotias keksi pistää silmänsä kieroon  tai 19-vuotias kätensä  esittämään luolaihmisasentoa...Tilaamassani taulussa pojat katsovat toisiinsa ja ovat kovin onnellisen näköisiä.


Veljen vaimo saa lahjaksi kuvan 2-vuotiaista kaksostyttäristään. Tämä oli ehdottomasti haastavin kuvaussessio. Kun on kaksi nuorta kuvattavaa, niin toinen ennätti  aina katsoa  väärään suuntaan, jos toinen katsoikin kohti kameraa. Tai toinen pomppasi kyydistä juuri kun toinen asettui hyvin. Mutta onnistuin lopulta! Kuva on otettu samaisen omenapuun edustalla, tosin jo  reilua kuukautta aikaisemmin. Toinen tytöistä istuu polkutraktorin ohjaksissa, toinen tyttö on traktorin peräkärryn kyydissä jalat pötköllä. Aivan hurmaavia ilmeitä!Viimeinen kuvataulu on omistettu sisarelleni (mutta en voinut vastustaa kiusausta hankkia samanlaista taulua myös itselleni).  Tämä kuva on minulle rakas. Luulen, ettei 3 vuotta nuorempi sisareni edes muista kuvan olemassaoloa. Se tulee olemaan hänelle todellinen yllätys! Kyseessä on oman lapsuusperheeni kuva -ainut kuva muuten meidän nelihenkisestä perheestä, joka on otettu lapsuudessani.  Kuva oli selvästi heikompilaatuisempi kuin nykykameralla otetut, mutta onnistuin  saamaan siitäkin tarpeeksi terävän tilaukseen...


Kuvauksesta on jo 41 vuotta. Muistan kuvaustilanteen selkeästi, vaikka olin vain 6-vuotias. Enoni tuli ensimmäistä kertaa perheemme kotiin vierailulle. Hän asui kaukana, enkä ollut nähnyt häntä kuin kerran aikaisemmin. Enolla oli kamera ja hän ehdotti, että pitäisi ottaa perhekuva. Ehkä hän halusi näyttää sitä vaimolleen, joka ei ollut matkalla mukana. Kuvassa minä istun isäni sylissä. Isä katsoo minuun lämpöisesti. Sisareni istuu leveä virne kasvoillaan äidin sylissä. Sisarella on hieno punainen käsilaukku kuvassa. Hyllyllä on enolta lahjaksi saadut kuutiopalapelipalikat. Seinällä  korkeuksissa on veivattava puhelin. Muistan vielä, että puhelinnumeromme oli 19:) Tunnelma kuvassa  on lämmin.


Toimituksessa meni  8 päivää viikonloput mukaan lukien. Tilauksesta seuraavana päivänä sähköpostiini ilmestyi tieto, että tauluni on tehty ja valmiina matkaan.

Taulut lähetettiin mitä ilmeisemmin ulkomailta (maa ei selvinnyt mistään tuotetiedoista, mutta mukana ollut lähetyskoodi oli englanninkielinen ja sieltä löytyi tieto, että tuotteet olivat saapuneet Suomeen 5 päivän kuluttua tilauksesta. Tänään  hain ne sitten postista. DHL:n matkassa olivat sinne saapuneet.

Omat tilaamani taulut olivat kokoa 40 x 30, ja koko oli mielestäni  jo  näyttävä. Halvemmallakin olisi selvinnyt - mitä oikeasti saa hintaan 3,90...

Tuotteisiin sai tilata samalta sivulta kiinnitysvermeet lisähintaan. Tilasin ne, mutta ehkä helpommat kiinnittimet olisi saanut askarteluliikkeestä. Isännän kanssa naulasimme kiinnittimet vähän eri tavoin kuin alkuperäisohjeessa, mutta väliäkös sillä - kyllä taulut seinille löytävät!

Jos innostuit, toimi nopsaan, sillä tarjous on tosiaan voimassa vain pari päivää enää! Tässä vielä kopio Photoboxin sivuilta taulujen hinnoista kiinnostuneille:

KokoHintaAlennushinta
30 x 20 cm19,95 € 3,90 €
40 x 30 cm29,95 € 9,90 €
40 x 40 cm39,95 € 12,90 €
61 x 30 cm44,95 € 15,90 €
75 x 50 cm69,95 € 25,90 € 

 

 


 
 


 

 

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea tämä, mukava kun jaoit sen blogissasi! :)
  Mielenkiinnosta kyselen paljon kertyi postimaksua näille tuotteille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Tinke!
   Juu, kiva munkin mielestä...Hyvä täytyy aina laittaa kiertoon.

   Tarkistin tiliotteestani: koko tilaukseni kaikkine kuluineen maksoi 54, 55 e ja siinä oli siis 5 taulua 30 x 40 + niihin kiinnittimet ja lähetykset...Eli ei tainnut olla lainkaan niitä lähetyskuluja:)))

   Poista