lauantai 15. marraskuuta 2014

Joulukalenterihyllyllä
Joulukalenterit jo mielessä.
Meidänkin perheessä niitä on vuosien mittaan nähty jos jonkinlaisia.
Kauppojen hyllyillä rakastan katsella erilaisia kalentereita. Tänä vuonna on silmiin vilahtanut ainakin Hello Kitty, Spiderman, Duudsonit, Legot, Muumit, Disneyt, Playmobilit....Myönnetään - kovin kaupallista...

Pidän myös joulukalenterijoulukorteista. Tapaan lähettää niitä muutamille ystävilleni joka vuosi. Niissä ainakin itseäni kiehtoo luukkujen pienuus:)

On tietysti olemassa myös eri säätiöiden  ja firmojen kalentereita. Omasta lapsuudestani  muistan partiolaisten kalenterit, joita joskus itsekin lapsena möin. Niissä on perinteiset kuvaluukut. Näyttääpä noita olevan edelleen myynnissä...
Tämä on ensimmäinen joulunalusaika, kun nuorimmaiseni ei enää halunnut lahjaksi Lego-kalenteria. Meillä onkin usean vuoden ajalta tallessa pikkutavaroita, joita on kuoriutunut kyseisen kalenterin luukusta...Mutta aika aikaansa kutakin!Tänä vuonna "lapsukaiseni" toivoivat  Dumlen kalenterit. Ne odottavat jo hattuhyllyllä valmiina.

FAZER Dumle Joulukalenteri 210g x 9 kpl


Monesti säälittää allergiset lapset, jotka eivät voi näitä kalenteri-ihanuuksia hankkia.
Törmäsin googlaillessani kivaan joulukalenterijuttuun - nimittäin maidottomiin joulukalenterikarkkeihin! Näyttävät olevan sekä pähkinättömiä, gluteenittomia, kananmunattomia että  maidottomia!

http://www.dammenberg.fi/product/62/maidottomat-joulukuviot-joulukalenteriin-12-kpl

(Kuvat  lainattu mainossivuilta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti