tiistai 9. marraskuuta 2010

Joosefin ja Marian matkassa

Tänään tein taas viikottaisen kirpparikierrokseni. Olin  innoissani, kun yhdestä pöydästä löysin suurehkot Joosefin, Marian ja Jeesuksen hahmot. Kerrankin oikean kokoiset! Väriltään olivat vaaleat, maalaamattomat ja pohjassa luki "Made in England." 


                                  

Eivät selvästikään olleet uudet, muutamia asiaankuuluvia kolhuja oli kukin hahmo jo saanut, mutta yleisvaikutelma oli oikein siisti.

                                   

Voitte vain arvailla, millaiseen hurmokseen vaivuin, kun seuraavasta pöydästä löysin samantyylisen enkelin! Jopa kokokin oli samankaltainen! Enkelin selässä oli myös paikka kynttilälle.

                                   


Enkeli oli puhtaamman valkea kuin muut hahmot, mutta eikös se sovikin enkelille... ja eihän niitä tarvitse aivan vieretysten asetellakaan...

                           


                                     

Mielestäni enkelillä oli kaunis muoto. Nyt täytyisi löytää vielä jostain ihmeestä isoja paimenia, tietäjiä ja eläimiä samantyylisinä:. Eipä paljon puutu:/  Sopisikohan talliksi jokin vanhan appelsiinilaatikon tyylinen puulaatikko? Jostain olen luonut sellaisen mielikuvan. Vaatii vielä kypsyttelyä...

Kotimatka oli hupaisa. Asettelin Joosefin, Marian, Jeesuksen ja Enkelin huolellisesti makuulleen  jeepin takapenkille ja lähdin köröttelemään kohti kotia. Mielessäni naurahtelin, että kovin on moderniksi muuttunut Joosefin ja Marian matka -  kahdeksaakymppiä vaakasuorassa valtatiellä eteenpäin... Mietin, että kyllä tämä aina aasin selässä taivalluksen taitaa voittaa, mutta  tajusinkin sitten, että taitaa olla se aasi tällä kertaa ratin takana huristelemassa:/1 kommentti:

 1. Ihana tuo Jeesus Maria ja Maria.
  Tein pikkutyttönä samanlaiset itse valamalla muottiin. Ne on Joulun hienoin koriste meillä. Olen ne jossain vaiheessa spreijannut kullanväriseksi nyt aion laittaa hopeiseksi tai mattavalkoiseksi.

  Kovasti olen muotteja yrittänyt netistä metsästää että lapset saisivat tehdä omat, siinä kuitenkaan onnistumatta.

  Mukavaa Joulun odotusta..
  Mamma-72

  VastaaPoista