maanantai 6. joulukuuta 2010

Sinivalkeaa juhlapäivää!


Itsenäisyyspäivä on kaunis!Sopii hyvin talviseksi juhlaksi. Vastasatanut lumi kimmeltää pihaan vietyjen kynttilälyhtyjen ympärillä. Lippu lepäilee salossa, on lähes tyyntä. Pimeässä illassa tuikkii kuistin kyntteliköt ja muut jouluvalot.

                                      

                                              


                              

                                            

Tänään olen tehnyt monenlaisia jouluvalmisteluja, niitä perinteisiä, jotka kuuluu asiaan yleensä joka itsenäisyyspäivä. Joulukorttien tekoa, pipareita, torttuja... Mutta niistä joku toinen päivä enempi! Metsässäkin kävin kävelyllä. Harmittelin, ettei tullut ajoissa kerättyä talteen sammalta ja jäkälää. Yleensä olen ennättänyt hyvin, kun ei ole ollut tähän aikaan lunta paljoakaan maassa, nyt ei onnistu...Jää jouluasetelmat tekemättä. Ensi talvena täytyy olla liikkeellä aikaisemmin!

Itsenäisyyspäivään liittyy paljon kaunista ja mahtipontistakin suomalaista musiikkia. Aikani kuluksi intouduin kuuntelemaan useampia kappaleita. Sitten tupsahti mieleen Suomi Finland - aiheinen videonpätkä, jonka tekaisin vuosi sitten. Vähän kiireellä väsätty ja kuvat vaihtuu liian nopsaan, mutta ei anneta sen haitata: ) Kuvat ovat omia otoksiani ympäri Suomea  ja ylväs musiikki tietysti Sibeliuksen Finlandiaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti